Nieuwe directeur CoE per 1 december 2017

Robert Mullink versterkt het Centre of Excellence.
Per 1 december treedt Robert Mullink toe tot de CoE organisatie in de functie van directeur. Robert werkt vanuit een heldere visie en met een focus op samenwerking. Hij heeft ruime ervaring als directeur en bestuurder, zowel in verschillende industrie sectoren als in de zorg, waar hij naast zijn CoE functie actief is als directeur van Home Instead. Robert weet hierin als geen ander de verbinding te leggen om nieuwe samenwerking en innovatie te realiseren en we zijn blij dat we hem aan het CoE hebben kunnen verbinden.

Robert zal zijn focus leggen op het verder ontwikkelen en promoten van de CoE community, waarin samen met de leden, sponsoren en partners binnen het ecosysteem ideeën en vraagstukken worden vertaald naar concrete projecten. Zijn werkwijze sluit hierin naadloos aan op het principe dat de basis vormt van het CoE als coöperatieve vereniging; delen is vermenigvuldigen. De vraag is oneindig, dus samenwerking en verbinden van organisaties, ideeën en realisatievermogen is het fundament voor daadwerkelijke vernieuwing en vraaggericht innoveren.

Robert zal in zijn activiteiten voor het CoE nauw samenwerken met Marcel Veening, die de afgelopen drie jaar de basis heeft gelegd voor wat het Centre of Excellence op dit moment is. Door de bundeling van ideeën, organisatievermogen en netwerken van beide heren, wordt het CoE in staat gesteld het ecosysteem voor cross-over innovatie in Nederland vorm te geven, waarin resultaat en rendement, zowel sociaal als economisch, waarde toevoegt in het ecosysteem.