Informatiebijeenkomst voor ondernemers

22 MEI: Cross-Over Zorg – Technologie – Onderwijs

ROC Aventus en CoE hebben in 2017 de start gemaakt met een regionale samenwerking waarin onderwijs, ondernemers en overheid worden verbonden.

Het initiatief draait om het stimuleren van regionale innovatie, gericht op duurzame oplossingen en het stimuleren van aansluiting op de arbeidsmarkt. Centraal hierin staat de samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs om gezamenlijk te komen tot versterking van de regionale bedrijvigheid.

Op 22 mei wordt een informatie bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers en instellingen die geïnteresseerd zijn in dit initiatief en overwegen om hier een actieve participerende rol in de spelen. Locatie is het Auditorium van ROC Aventus aan de Laan van de Mensenrechten 500, te Apeldoorn. We starten om 17:00u en ronden tegen 19:00u de bijeenkomst af.

Voor meer informatie is de volledige uitnodiging beschikbaar (klik op de link): 22 mei 2018 Informatie Bijeenkomst RIF.

Mocht je vooraf informatie wensen om vast te stellen of deze ontwikkeling iets voor jouw organisatie is, neem dan graag contact op met

  • Petjo Molenaar (ROC Aventus) 0648799031
  • Marcel Veening (Centre of Excellence) 0651373539

Voor inschrijven voor de bijeenkomst willen we je vragen je tijdig aan te melden, zodat we er rekening mee kunnen houden in de facilitaire en logistieke voorbereiding. Aanmelden kan per telefoon via Marcel of Petjo of per mail via events@coe-sti.eu (graag als onderwerp CROSS-OVER vermelden).