Bootcamp Mixed Reality 19-23 maart 2018

Knooppunt Techniek in Ede organiseerde de bootcamp.

De bootcamp, met als thema Mixed Reality, is een week vol presentaties, workshops, scrumsessies, hard werken en presenteren van prototypes. Studenten van ROC A12 werden ingezet op 5 vraagstukken van opdrachtgevers.

Het Centre of Excellence heeft in samenwerking met het ministerie van Defensie geholpen om een deel van de opdrachten invulling te geven. De volgende onderwerpen zijn voorgelegd aan de studententeams:

  • IDNTT: Go-Veluwe outdoor adventure game
  • Ministerie van Defensie: visualisatie logistiek proces
  • Ministerie van Defensie: e-learning en visualisatie apparatuur
  • Ministerie van Defensie: visualisatie in de gezondheidszorg
  • Michel van Osenbruggen (ondernemer): ontwerp de keukentafel van de toekomst

 

Op vrijdag 23 maart zijn de resultaten en prototypes gepresenteerd aan een vakkundige jury en een panel bestaande uit onder meer het Ministerie van Defensie en het Centre of Excellence.

Een prachtige bovenregionale samenwerking waarbij de volgende organisaties zijn betrokken: Ministerie van Defensie, Centre of Excellence, OpenUp Technologies, Interknowlogy Europe, Aryzon, IDNTT, Microsoft, Interface Nederland, The Virtual Dutch Men, Novitek, HSO, Seecr, Rabobank Vallei en Rijn, Qing, BIT, Warp Industries, ICT Campus, Icr3ate, MakersLab, ROC A12, Christelijke Hogeschool Ede en Aeres.

Volg ons voor nieuwe bootcamps en creathons op @Centre of Excellence.